Westland Coast Spinnestang

En super fiskestang til prisen

Westland Coast spinnestang er en rigtig billig fiskestang, som stadig leverer en god kvalitet til prisen. En rigtig fin stang til nybegynderen. Fiskestangen er 2-delt og 100% kulfiber og den udgave jeg har kigget på er den klassiske 8 fods, med en kastevægt på 20-25 gram. Se min præsentationsvideo af stangen herunder:

Som hos nogle af de dyrere mærker, er der ikke et medfølgende stangrør. Det kan man sige er en skam, men hvis man ser på prisen så ville stangrøret alene nok koste det, som selve fiskestangen koster, så det er nok lidt “overkill”. Der følger til gengæld en stangpose med, som jo også er ganske fint til en start. Jeg vil dog altid anbefale, at man har et stangrør til at transportere sine fiskestænger i.

Westland Coast

Ligner en dyrere fiskestang

Selve designet og udførelsen af stangen virker til at være i en højere liga, end den pris man betaler. Farven er i blå/lilla nuancer og giver stangen et moderne look. Som det også var tilfældet med Westland fiskehjulet er der tale om en overraskende god kvalitet til meget billige penge. Det er tydeligt, at kinesiske HiBao Fishing  er en spiller på markedet, som de andre mere kendte mærker må tage alvorligt. Prismæssigt fås der nok ikke noget billigere i denne kvalitet i øjeblikket.

Westalnd Coast Spinnestang

Korkskaftet virker også godt at holde på og det er ikke umiddelbart til at se eller mærke, at man står med en fiskestang til ca. 250,- kr i hånden. Man kan hurtigt købe forfang for langt mere. Der er dog heller ikke noget der skiller stangen ud fra mængden, med fancy detaljer eller finesser, som f.eks. Edge 3776 Spin. Men det er heller ikke nødvendigt.

Westland Coast

Et godt køb

Stangen gør det rigtig fint til de penge man smider efter den. Hvis du er i tvivl om fiskeri er noget for dig, eller hvis sønnike skal have sin første fiskestang, kan du ikke gå galt i byen med en Westland Coast Spinnestang.

Køb-her