Edge Fiskestænger

Hvad kendetegner Edge fiskestænger?

Mærket “Edge” er egentlig et “subbrand” eller en underafdeling af det nok mere kendte Kinetic der producerer grej til stort set alt hvad der har med fiskeri at gøre. Kinetic er en skandinavisk/dansk producent og det er bestemt kun et kvalitetsstempel. Edge er for mig lig med kvalitet og det er for mig tydeligt at se at producenten tænker meget på brugeroplevelsen af deres fiskestænger. Det er derfor heller ikke så underligt at man tit kun hører gode ting om Edge fiskestænger.

Anmeldelse af Edge 3776 Spin

 

Mine anbefalede Edge fiskestænger

Den skandinavisk/dansk ejede producent bruger “Toray” kulfiber til deres stænger. Toray er japansk og er et af de bedste produkter på markedet når man taler kulfiber, så der er altså tale om en rigtig god kvalitet. Ligeledes er løberingene af mærket “Fuji” – også en Japansk producent der er kendt for kvalitetsprodukter.

Skal jeg komme med en anbefaling må det helt klart være Edge 3776 Spin som er en super lækker spinnestang med nogle fede detaljer og som med en meget rimelig pris på 1999,- sagtens kan være med i superligaen af kvalitets fiskestænger.

 

 

Besøg producenten på http://www.kineticfishing.com/ og se meget mere omkring deres fiskestænger og andet udstyr.