Edge 3776 Spin

Edge 3776 Spin

Fantastisk stang med lækre detaljer

Edge 3776 Spin er en spinnestang i super kvalitet med nogle rigtig lækre detaljer. Stangen jeg har anmeldt er 2-delt og på 9 fod med en kastevægt på 7-30 gram.  Se min videoanmeldelse herunder:

Edge 3776 Spin leveres nogle gange i et medfølgende Cordura stangrør hvilket er super – så slipper du for at skulle investere i et transportrør som jo i reglen er uundværligt når du skal på farten (Jeg har desværre af bitter erfaring lært at en stangpose IKKE er nok). Denne Edge 3776 Spin til anmeldelses brug kom dog i en pose som til gengæld må siges at være af en fin og kraftig kvalitet i forhold til nogle af de stangposer du ellers får med når man køber en ny fiskestang.

Lidt anonym i designet men med fede detaljer.

 

Jægerens design

Stangens design er anonymt men i et pænt “træ-agtigt” mahogni look der sammen med stangposens brune farve og kraftige kvalitet udtrykker et slags “jæger tema – nu skal jeg på jagt!” (måske ligesom når jægeren pakker et gevær ud før den forestående jagtsæson??) . Det virker fint og stangen giver et umiddelbart indtryk af fin og robust kvalitet. En anden fin lille detalje er at der er afmærkninger i cm på stangen. Dvs. at du direkte kan måle din fangst uden at skulle bøvle med at have målebånd og andet op af lommen når du står med en sprællende havørred og skal vurdere om det er en undermåler. Jeg undrer mig over at det ikke er standard på spinnestænger idag, for det er jo en kanon idé.

Mærkningen i cm på stangen er jo genial – burde være standard.

 

Ligger rigtig godt i hånden

klingen virker let og robust og selve skaftet er i en klasse for sig. Det føles rigtig godt at holde på og er udformet som et økseskaft – dette virker faktisk ret optimalt når du holder med begge hænder. Håndtaget er relativt stort men jeg synes stadig stangen virker overraskende let. Ved samlingen mellem bund og top-del er der nogle små gummiringe som ved nærmere eftersyn har til formål at holde samlingen tæt og robust når samlingen uundgåeligt slides ned med tiden. Dette er igen en rigtig lækker detalje og er ret smart fundet på.

Hvis man ellers kan se det for mine store lapper er det ret smart fundet på med de små ringe der skåner sammenhæftningen mellem top og bund.

 

Specifikationer

• Reel Seat: Fuji® IPS with unique rubber coating
• Guides: Fuji® SiC Alconite
• Blank:’TORAY’ High Performance Carbon for superior action and casting
• Super grade cork handle

 

 

Konklusion

Edge 3776 Spin koster 1999,- og det virker bestemt ikke dyrt. Stangen virker solid og robust og har nogle rigtig fine detaljer som lige giver prikken over i´et. Helt klart en god stang til prisen.

Køb-her